..... Love Is Beautiful....

Thursday, June 30, 2016

Update apa entah ....

Assalamualaikum :)

Uwaaaaa aku malas nau nak update blog dah sekarang... Faktor utama sebab letih... Ada masa senggang je malam mesti nak tido je kalo boleh.... Lagi lah sekarang simpton mak buyong ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ

Alhamdulillah sekarang aku dah 24 minggu atau 6 bulan. Alhamdulillah setakat harini baby dalam kandungan sihat cuma berat badan aku je drop, hb drop mungkin sebab ramadhan ni dan alhamdulilah setakat arini puasa masih full ๐Ÿ˜

Alamak... Dah nak berbuka nanti aku update ๐Ÿ˜Š

Byebye ....

No comments:

Post a Comment