..... Love Is Beautiful....

Monday, January 27, 2014

Kembar aleesya ♡

Assalamualaikum

Hari tu kan..masa g kenduri tahlil arwah nenek ke 7... aku bawak aleesya dgn papa skali..jumpe sorg baby ni...2 3 hari lepas kakak aku ada bgtau ada sorg baby macam muka aleesya...tetapi lelaki...heheheh..so malam sabtu tu..aku pergi and tengok sendiri....ha'ah laaa...sama...comel tau...baby Zafrin.. lahir pn sama berat dgn aleesya 2.9kg cuma dier baru 5 bulan. Siap pakai jubah tu yg tak tahan tu... ;)
. Comel sangat.......dorg ckp kalo aku ade anak lelaki mesti mcm ni kot muka dier...hehehhe...inn sha Allah....nanti anak aku kembar lelaki... ameen


#harap papa baca sratement ni hahahahaja :D

             ♥ aleesya & zafrin ♥

Our Weekend

Assalamualaikum wth

Saja nak throwback weekend lepas punyer activity selain drpd melaundary kan baju baju since Miri hujan dah seminggu lebih...baju baju banyak yg tergendala nak dibasuh selain sibuk dgn majlis tahlil arwah nenek.. actly tahlil kat rumah kami dibuat 3 hari je selebihnya sampai hari ke tujuh buat kat rumah kak Maria.

So adik aku yg digelar Deng ajak aku dan yg lain lain g main bowling...dgn kelam kabutnya mana nak siapkan si kecik tu lg..gosok baju segala..call gf dier since susah nak bawak anak dara jalan kan..aku lah jd mangsa....

Dah lah adik aku janji dgn sepupu pukul 11.... aku bru nak mandi pukul 11. Giler aper....uwahahahha


But at the end pergi jugek....heheheh... sempat lah amik gmbr sket kan...


Jom layan....

 ♥♥ papa layan aleesya hehehe

 ♥♥ sempat lak konon konon driving..

 ♥♥ tengok lah aleesya...fokus

 ♥♥ anak buah... aiman

 ♥♥ abang kpd aiman ..asraaf.... chubbykan


♥♥ anak mama jeling aper tu....


♥♡ kami ♡♥



Ok setakat ni jer aku dpt upload gmbr selebihnye hp ni dah meragam xmo lak.....arggg....sabarrrrr

Pas main bowlingg xde pon g shopping ke aper...terus g umah kakak sedara aku sbb husband dah plan n janji plak nak g makan rendang itik. Janji pukul 2 sudahnya sampai pukul 3 petang. Sian anak sedara aku lapar menunggu hehehehe...


Tata....

Pasni nak masuk entry *kembar aleesua pulak....* ;)