..... Love Is Beautiful....

Wednesday, April 2, 2014

PROMO SET BESALIN NAWAL HERBAL BEAUTY

Assalamu'alaikum wth... :)

Hye readers..arini aku just nak hapdate satu set bersalin yang sangat baik!! Tapi set ni utk kegunaan luar je tau..takde yang makan makan punyer...aku promo sebab aku stockist sah di Sarawak. setakat ni alhamdulillah semua yang menggunakan nya berpuas hati termasuk aku sendiri...sampai ni aku masih pakai produk dari Nawal Herbal Beauty. yang pasti produk ni HALAL, ada jaminan GMP yakni dikilangkan dari kilang yang diiktiraf.... aku just bg link kat satu lg blog khas ekkk...tp maaf lah yer aku tak update selalu blog yg tu....apapun kalo u all nak tempah blh contact aku kat 014.685.684.9..boleh whatsApp, weChat and call jer..... ni link dia :)

SET LUARAN BERSALIN NAWALHERBAL BEAUTY


Serba sedikit gambar produk ni blh tengok kat bawah ekk....
HAPPY SHOPPING MOM-TO-BE!!!!

LOVE U ALL....