..... Love Is Beautiful....

Monday, March 28, 2011

hari ni saya kurang sihat :(

Kenangan dengan my love coliq...masitah..i'll be missing u Mas

Time family day TANJUNG @ Eastwood Golf Club
As'salam semua.... lame dah tak update blog saya and hari ni saya nak update lagi...sebabnyer saya taktau nak wat aper skang ni..baru jer balik dar klinik sebab tak berapa sihat..ingatkan Mr. doctor nak bagi ubat demam ker ..pening ke tp dia bagi ubat nose allergic. tp ok lah skurang2nye takde lah hidung saya terok lagi..kalau tak pagi2 jer hidung ni mengalirkan cecair yg kurang menyenangkan..dah puas dah makan ubat. tp alhamdulillah since guna produk vemma (jus minuman buah2an), alhamdulillah dah baransur kurang cuma arini entah kenapa terasa demam lak..bnyk sngt kerja kot tu yg buat saya jatuh demam. so tadi doctor bagi ubat pil and ubat spray. 1st time pakai yg spray, ingatkan nak mintak inhaler tp rasanyer doctor salah dengar..tp takperlah inhaler pun masih ade lagi... heemmmm...rasa lain pulak bile tak kerja....tak produktif...dahtu tadi saya kena saman polis trafik lak..ni lah 1st time saya kena saman since 2007 tak pernah kena saman..ni sbb abang saya la...sy dah ckp dah leh parking tpi jalan unless dia dok dalam tu kejap..tp dia degil nak gak saya tema kan dia g kiosk KWSP kat public bank punyer ATM....tak sampai 5 minit...papppp!!! saman mari!!!! ambik engkau!!! tak tau lah brapa kena. sy sampai umah pas telan ubat sy online http://www.myeg.gov.my/ nak cek...tp agaknya baru je kena so takde rekod lagi...bersih youuuu rekod I!!!! bangga ker aku...twewww~~~ takper la...esok lusa sy akan byr then claim kat abang hahahhahaa... and skang ngah dok dlm bilik adik saya...saje tukar angin nak dok bilik dier...sambil dengar lagu maher zain... FOR THE REST OF MY HEART...dah bnyk kali ulang tak gak bosan2....agaknya lagu tu sangat best lirik dia...utk seorang ISTERI..and saya pun nak jadi seorang isteri satu hari nanti...hihihihiih...


then....apa lagi ekk..

oh yer..minggu ni adalah minggu terakhir coliq saya kerja..sedei sangat2..sebenarnya saya tumpang happy sebbnyer dia akan menjadi sebahagian daripada kakitangan kerajaan...selama ni dialah yg bnyk bantu saya dalam kerja seharian..and hari ni one of my coliq pun sama transfer ker ibu pejabat kat KL. nampak gaya nyer minggu depan kerja saya semakin bertambah banyak sebab everything will be handlling by me :(. maybe takkan ada person utk replace my coliq ohh no...saya bertambah kurang sihat bila mendengarnyaa...tp tak per la....mane yg saya termampu saya akan buat...kalau tak mampu...tengok lah cemana..kerja di bidang berkaitan dengan duit & number ni memang saklit kepala..setiap saat otak berfikir dan risau. nak buat cemana, nak mengeluh pun tak gune...kite kerja ikhlas and buat yg termampu jer la .... kan kan kan...



oh yer kawan2...tak lame lagi saya akan wujudkan satu lagi blog baru tau..blog ni utk sesiapa sahaje yg berminat utk memebli tudung dan kain pasang secara onLine...nanti bila dah ready saya akan inform k....!!! :) sya perlukan sokongan dr anda semua..membina kerjaya perlahan-lahan takper asalkan apa kita buat halal dan berkat...betul tak kawan2??? hehehehehe....


ok la..waktu zohor pun dah masuk dah...ape kata saya undur diri duli yer..ada apa2...sila lah komen kat bawah atau kat chat box saya yer...sampai jumpa lagi.....DaaaaaaaaAAaa :)