..... Love Is Beautiful....

Thursday, April 8, 2010

<(~_^)>

terasa mcm dah lama aku tak update blog aku...rasa rindu lak kali ni nak jengok2...bukan aku taknak update tp kekangan masa yg membuatkan aku 'lupa' seketika dgn blog aku....skrg ni life aku more to work commitment..seawal jam 6:45 pg aku dah bergegas ke tempat kerja..balik lak sekitar jam 6pm onward...penat memang penah tp aku enjoydgn kerja yg aku buat..sebab ini bidang yg aku pilih masa zaman aku belajar dulu...teringat pulak pada zaman universiti..punyalah bertungkus lumus menuntut ilmu bersama kawan2 yg dtg dr pelbagai negeri..rindu kat korang sumer gengs... :)

and now hidup aku lebih stabil..cuma malam ni malam jumaat aku rindu kat arwah ayah aku..biasa mlm2 jumaat aku akan sedekahkan surah yassin untuk arwah ayah, areah abang ali, arwah abang long dan semua saudara maraku...cuma mlm ni aku cuma mampu berdoa moga2 roh mereka di tempatkan di kalangan org2 yg beriman...amin..rindu kat ktk pak.. kalau lah bapak maseh ada kinek tok mesti bapak lbh bahagia....

rutin aku kerja..kerja..kerja...hujung minggu kalau tak join activity syarikat tempat aku kerja, aku habiskan masa dgn family d rumah atau bersiar2. takpun g tengok wayang terbaru ker...dgn siapa??? hheheehhe ade ler...bukan boyfren ok!!!!

ok laaa..mlm ni aku nak study pasal kerja aku sket..insyaAllah ada masa aku update lagi ok.... semoga hari ini lebih baik dr semlm dan esok lebih baik dr harini...salam :)