..... Love Is Beautiful....

Tuesday, September 23, 2014

Kebun || Progress 23/09/2014

Assalammu'alaikum

Hye uoolss...asyik cerita pasal resepi je kan...aku nak up pulak pasal hobi kedua aku..ye ker kedua...entah lah..aku pun tak tau...yg pasti memang aku suke...orite arini nik update pasal kebunku... mcm dah lupa kat mana aku patut start balik ek... orite link sebelum ni pasal ni PROGRESS KEBUN 30 AUGUST 14

So arini 23 Sept aku nak sambung. tp pic ni aku ambik sebelum2 ni punya date lah kan....

 ni sayur sawi putih kot...hahah...boleh plak kot...? and sebelah tu timun...tau tak semalam 22 sept timun tu dah berbunga...nanti aku update ekk.. ni tanam kat beranda jer..

 See...tp mcm crowded kan....
aku tanam 20/8/2014 so umur lebih kurang 1 bulan

 timun
tanam 20/8/2014
umur 1 bulan
(dah mengeluarkan bunga semalam 22/9/2014)


Cili padi/panjang: aku miss remark bila date tanam
agak-agak awal september 2014
umur: 3 minggu pd 20 Sept 2014

Daun bawang dalam seminggu dah


Sawi dan bayam
tanam 26/8/2014
usia seskarang sebulan


 kangkung..dah petik 21/9/2014

 timun

 my everything...masa ni lepas hujan renyai2 maka kenalah pakai topi...

 oh my baby oooo my baby ooo...bila tanya kakak buat apa...dia jawab...Nam....
(tanam)

 ubi

 rambutan..agaknya tahun bila la dapat merasa buah nya.. T_T

 durian ...pun sama T_T

 bayam

 tak pasti apa...tomato ke petola ke bendi???
tell me pls!!

 buah cempedak d luar pagar....

 labu mak aku

 ooh yeahhh mak aku happy sokmo

 and my sweetie main sensorang without peduli aku lg...

 layanzzzzz

 hasil

 my frend and business partner hahhaha ;D my penasihat 

 pity my mak.....

 ubi keledek kot yg warna purple tu...

 jagung 1st batch

 my model again ...

jalan melusuri kebunku.....sangatlah jauh je nampak kan.....