..... Love Is Beautiful....

Thursday, August 14, 2014

Gelagat Aleesya 1 tahun 7 bulan

Assalamualaikum

hihi kalo citer bab gelagat anak memang tak habiskan. ni baru anak sorang kalo dah ramai lagi la....pening jugak dibuatnya..okeh entry kali nak citer pasal.gelagat aleesya...sejak dah pandai cakap ni dah makin becok pulak dah dier...geram pulak mama tp best...mcm cepat jer masa tu berlalu. dulu kecik je skrg dah besar sikit...heheheh


 ●○ gambar ni taken by dedek anak buah aku time aku solat rupanya dia snap n sent kat whatsapp papa...sayu lak tengok anak mama situ. dia dah pandai say Allah..Allah..Allah..ameen..ameen..ameen.... alhamdulillah mudahan aku sabar mendidik dak kecik ni...

○● yg ni 14/08/14 dia sibuk nak usik.mak buat ice cream....maka dia pun leka sehingga tak merengek tengok aku p kerja....

 ○● ni pulak sent kat papa jugak. baju Uwan sana yg kasi mase umur dia blm setahun. muat lg lah uwan... ;)

 ○● haaa.... ni dia nak pakai sendiri....hmmmmm ari ari nak pakai sendiri...

 ●○ kredit to my fren ET yg snap masa reunion raya kat rumah Yusrena. ngade nyer....

 ●○ ni pulak awal pagi aku nak update email n apa apa order business...sekali dia pun nak...nah ambik lah kakak dpt laptop lg besar dari mama...heheheh

 ○● kayuh jgn tak kayuh. ko hado maen beskal pakai towel? xde kan hahahahahahhaha

 ○● ni bila dia dah boring dah x mo baca buku ke...xmo nulis ke...dia.akan selongkar laci ni. laci lain xnak pulak dia usik jd dlm laci khas utk sarung angpow je hihihi..

 ○● ni masa nak g open house jugak..otw ke rumah jijah

○● ni sampai sekarang tido awal...nj xde baju sebab dia nak menyusu. biasa berbaju dulu tp kalini dia nak jgk..last last zzz...

sebenarnya ade bnyk lagi moment aleesya ni tp x dpt lah nak kongsi semua kan. aku cuma berharap anak aku ni sihat, jadi anak yg solehah, penyayang, ,penyabar, patuh kat org tua, beriman, bijak pandai dan jd pemimpin suatu hari nanti. inn sha Allah. sama samalah kita doakan yer.

ok laa..takat tu jer la...nanti borak lagi ekk :)