..... Love Is Beautiful....

Wednesday, August 13, 2014

Ramah tamah aidilfitri

assalamualaikum

semalam aku dan family pergi ramah tamah aidilfiri atas undangan Petronas carigali dekat Miri Eastwood Valley & Country Club. aku bawak lah sekali kazen aku dua org, kakak ipar and anak dan tunang adik aku Anie. meriah lah jugak.


apa lagi gelagat aleesya xmo dipegang. bebas dia mlm td. yg klakar dia pulak yg usha anak org. kalo perempuan takpe yg dia usha..ni boy...alamak!

dia nak make fren tp anak org takotlah tiba tiba aleesya nak pegang..alahai...anak papa ni peramah ke nanti ekk?











 ni pulak tadi dlm pukul 10:30 pg pergi ramahtamah kat Baitulmal. bersebelahan tu pulak bank rakyat pun sama buat majlis. kami sapu habis.... (nia, burn and pak tahir)



So ini jelah dibuat semalam dan pg ni. heheheh...just enjou. xde pulak snap gambar banyak2. ;)