..... Love Is Beautiful....

Wednesday, May 27, 2015

71. Favourite semua orang!

Assalammu'alaikum (",)

Haa....engko takde apa ke nak diupade sampai telur pon ko nak post!!! ahhh bkn aku nak post resepi...aku saja nak tepek sbb nak bgtau nilah feveret ramai orang...ye tak...amik sebiji, basuh, pecah dan campak dalam kuali dah siap!!!! toalk tepi yang lain!!!!

inilah dia TELUR GORENG!!!!
yummmiiiii





Aleesya dan Balloon

Assalammu'alaikum (",)


Lastweek bawak kakak pergi Balloon Festival bersempena dengan Ulang tahun bandar Raya Miri yg ke 10 tahun. xdelah apa sangat kan just amik gambar dgn balloon yg direka dalam bentuk cartoon character, tu yg comel tu...kakak apa lagi dia memang lah suka kalao balloon. pernah satu ketika masa shopping kat Sogo, dia nangis nak balloon yang digantung tu...mampuih nak pujuk...pegang pun jadilah....

so kami berdua jer masuk dgn fee RM2 utk aku, aleesya pulak free. so amik gambar dier jer la..

 ....seronok kakak kan....


 ...muka bajet comel kikiki ^,^


 ....ni mama sya suruh buat mcm ni....


 ...barulah dpt tengok dia senyum perfect sikit kalo tak, duckface jer....


 ......ehem......ehem.....


 ......wiwit....



 ......amoi jual balloon !!! hahahhahaha

 ....my feveret pic!!!!


 ...sedondon lak kan baju.....mcm berjanji jer....


....my princess 2 tahun 5 bulan....nextyear awak dah sekolah anak....


apapon mama doakan anak mama menjadi anak yg solehah, berjaya dunia dan akhirat!!!! mama sayang kamu!!! papa too T_T


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++