..... Love Is Beautiful....

Thursday, August 20, 2009

salam ramadhan

Salam ramadhan kepada semua. Pertama sekali aku nak panjatkan rasa kesyukuran ku kpd Allah kerana aku mssih diberi kesempatan umur yg panjang dan menunaikan ibadah puasa utk kali ini...

Ya Allah, syukur alhamdulillah..kau limpahi hambamu dgn nikmat umur yg tidak terhingga rasa kesyukuran ini..dan ini adalah kali kedua aku akan menyambut bulan ramadhan di perantauan yakni Labuan, bukan negeri kelahiran ku..terasa cepatnya masa berlalu dan aku mula rasa rindu utk bersahor dan berbuka bersama2 keluarga tercinta..



Then tadi aku dpt testi frenster dr hubby...dia bg kat raya utk aku tp syg tak appears pun..by the way aku rasa kad yg di bagi kad yg kat bawah ni..wahhh awalnya..aku rasa teruja chehhh!!!! cantiknyer...macam kad nak celebrate chinese new year lak merah2 warnanya..papun thanks anyway..ni yg buat aku jd bertambah sayang kat hubby... :-)



Camat Awi Waya Untuk Nya Juak :-)

So tahun ni aku akan berada disamping kawan2 tersayang d Labuan...

NI RUMATES AKU TERSAYANG...

ni malam sebelum puasa lagi mlm jumaat mcm biasa kiteorg akan buat bacaan Yassin beramai2 dan solat jemaah..sambil2 tu tangkap gambar 1 2 utk kenang2an..

.BIASALAH...SERONOK KUMPUL RAMAI2 & HILANG RASA RINDU KAT FAMILY

Hehehehe :-D rasa seronok pulak bila berkumpul ramai2. rasa rindu kat family kurang sikit...and banyak pengalaman dan ilmu aku kongsi dan perolehi dr kawan2 aku..thanks housemate..

semoga ramadhan tahun ni akan memberi keinsafan kepada ku dan semua umat islam...

SALAM RAMADHAN SEMUA...

Selawat Murah Rezeki

Selawat Murah Rezeki
Album :
Munsyid : Nowseeheart
http://liriknasyid.com


ALLAHUMMA SALLI'ALA SAIYIDINA MUHAMMAD
SOLA-TAN TU'AS SI-'UBI HA ALAIY-NAL AR-ZAQ
WA TU HASSINU BIHAA, LA-NAL AKHLAQ
WA'ALA ALIYHI WASSOHBIHI WASSALLIM...

WAHAI ALLAH RAHMATI, DAN KURNIAKANLAH
KESEJAHTERAAN ATAS MUHAMMAD RASULULLAH
DAN SELAWAT YANG DAPAT
MELAPANGKAN REZEKI KAMI, DAN MENJADIKAN BAIKNYA
AKHLAK KAMI

DAN CURAHKANLAH (dan curahkan lah)
KESEJAHTERAAN (kesejahteraan) ATAS KELUARGA DAN PARA SAHABATNYA

DAN CURAHKANLAH (dan curahkan lah)
KESEJAHTERAAN (kesejahteraan) ATAS KELUARGA DAN PARA SAHABATNYA...