..... Love Is Beautiful....

Saturday, February 13, 2016

Pregnant lagi !

Assalammualaikum

Hi...

Sekarang tengah temankan encik husband dan housemate dia memancing kat jalan reko...skrg dok dlm kereta sbb aleesya dah meragam sebab ngantok..

Tetiba teringat....arini 2nd day dpt good news. Ape ekkk?? Cer teka cer teka....yeahhhh aleesya bakal dapat adik... =)

Alhamdulillah...sebenarnya tak sangka jugak sebab baru je duduk dengan asben kan. Setelah berjauhan. Tp memang dari dulu lagi nak ada second baby

Alhamdulillah...inshaaAllah mungkin sekitar october 2016 our 2nd child will coming out. Doakan yer

Kali ni mcm xdek pulak aku mual mual atau mabuk teruk x macam kakak dulu x larat langsung. Tp xtaulah beberapa minggu lagi kan masih baru sangat..kikiki harap harap xdelah kan since aku baru je start kerja

Apapun moga Allah pelihara zuriat kami ini hingga selamat dilahirkan dan membesar dengan sihat. Sama seperti nur aleesya. :-)



My small family