..... Love Is Beautiful....

Sunday, June 8, 2014

Tempahan Kek Lapis Sarawak

Assalammu'alaikum wth

uwaaa...... (",)
mcm dah lama aku tak menjengok blog kesayangan aku nih....mcm dah dianak tirikan pun ada..... uwaa uwaaaa.... >(•,•)< nak nanges hahahhahah.... kena tipu.! oiiitsss...x baek tau....hihihi ;))

Sebenanya seminggu ni aku sibuk jer...hais mcm mcm aku buat....business update ler...family day lunch a.k.a 'berambeh' ckp Serawak punye word. aku nak ckp sarawak kang xde yg faham resepi aku.. jd gunalah bahasa yg semua org oppsss hampir semua org blh faham yer dak...

ok... aku start utk resepi lah... kisah family lepas ni lah ekk hihi

Ok kali ni aku nak kasi resepi utk buat Kek Lapis Sarawak....
-
-
-
-
-
-
tp alamak ¡¡¡¡¡¡
resepi dah deleted...bru teringat... tinggal gambar jer ni... innshaAllah nanti aku update utk resepi lg ekkkk...nak belek buku resepi semula lah nampak gayanya...
utk gmbr ni nah aku belanja ... ;)


Kek Sri Rozel Sarawak

ok tak ??




Ok gambar atas tu sebenarnya gambar utk tempahan yer... so sapa nak tempah blh lah ushaaaa and whats app aku 014-685 684 9
-
-
-
& kek Sri Rozel tu utk seseorg sebenarnya dan tengah update ni kawan whats app ... risau sebenarnya nak d pos ke Tawau sabah.....

Hanya utk seorg ibu mengandung... :)





ada lg perbualan tu ckp sedap x manis sangat..... terharu dan rsa nak nangis sbb x dpt nak suapkan. syukurya Allah sampai jgk hajat ibu mengandung ni.. punya lah risau ni...... tq Allah ; )

- - aku buat selasa 3hb mlm terus pack
- - pagi nak pos 4hb
- - khamis 5hb pos NW call dorg tercicir c.o.g (hampir nak pos ke Labuan)
- - jumaat
- - sabtu
- - ahad
- - isnin 9hb → baru sampai (total days 6)

alhamdulillah kek masih dlm keadaan yg baik... semuanya sbb Allah yg jaga. thanks Allah.