..... Love Is Beautiful....

Tuesday, April 21, 2015

Pak Nil's Family Day 2015

Assalammu'alaikum (",)

hye anda sihat? semoga anda semua sihat hendaknya. cuaca sekarang ni panas terik so jgn lupa minum air kosong bnyk. salam rejab kpd semua muslimin dan muslimin. mcm tak terasa dah Rejab pastu Syaaban pastu Ramadhan...kejap je kan masa berlalu.

utk entry ni aku saja nak share pasal kami punye family day. aku plan ni sebab nak kumpul kan adik beradik Plus sepupu terapat. since last month kot kami buat BBQ tepi pantai so kalini aku plan lagi tp yg well plan bersempena hubby aku balik sini melawat aku lah konon nye. walaupun sekadar 6 hari dan aku bekerja kecuali semalam ISNIN sebab memang tau akan penat.....

So kami decide tarikh 19 April ahad supaya semua org blh attent. tp sedih adik aku tak dpt balik dr Sibu dan kakak Nana aku pon tak dapat join atas sebab komitmen kerja. abg Mad aku pulak sama sbb kena jaga mak angkat dia yg uzur.

So kami plan lah sikit sikit. aku yg konon konon projek maanger ni kenalah lah fikir apa plan..so nak yg santai santai jer..buat lh games ringan ringan jer....makan makan....so aku dah decide

Makanan:

Sayap ayam
Kambing
Mee Mamak
Bihun
Sirap Sarsi
Coktails Juice
Sosej
Fishcake
Water Melon
Jajunk
Kek Lapis sarawak sebab kebetulan kawan tempah (ni yg paling larisssss)




















Credit to : Miss Mamai for GoPro Photo......yeahhhhh

Utk bajet ni....soranr RM20 kecuali org tua dan kanak-kanak takyah...so aku sediakan jugak hmpers utk Games santai kami...nama kumpualan 

1) GST 
2) Sapa anok nya
3) Turai Kalling

yg menanag GST, no.2 Sapa Anok nya dan ketiga mestilah Turai Kalling...


Anyway thanks to my femily members for all your support and ideas, fun, commitment and sorting gilak!!!!!! 

Meh tengaok gambar yg aku snap pulak...

 nampak kecik tempat nak panggang ni..tp best...sgt selesa..