..... Love Is Beautiful....

Friday, June 20, 2014

FM Cosmetics!!! Perfume Original yang murah gila-gila!!!

Assalammu'alaikum wth.....

Salam jumaat uoolss... :)
Sihat ekk...! hopefully sihat lah yer

Okkay..kali ni aku nak update pasal aper? cer teka cer teka??? ceii...
ten teneng....cube lah senyum sikit korang ni  (^______________^) haaaa maciam ni haaa....kan lebau senyuman nyer tu....lalat pun masuk oppsss...

Alrite ni aku recommend kat uooolll satu produk iaitu Perfume!! choppp...original tau bukan REJECT/DUBAI/GREAAAA atau tiruan ekkk..ni betulll betulll bukan cobaan..hahahhaah...

Ok ni dari produk FM Cosmetics Malaysia. Uooolss blh google berlambak dlm browse pasal ni...jom tengok gambar apa FM cosmetics ada..

    Inilah bezanya Parfume, EDP, EDT & EDC

    Antara Koleksi Minyak Wangi EDP FM Cosmetics
    Ada :

          GUCCI
          Channel
          Dior
          Lancome
          Hugo Boss
          Christian Dior
          Lacoste
          Giorgio Armani
          Dolce & Gabbana
          Bulgari
          J.P Gaultier
          Kenzo
          Diesel
          Serge Lutens
          Paco Rabanne
          Calvin Klein
          Biotherm Homme
          Elizabeth Arden
          Naomi Campbell
          Paris Hilton
          Cacharel
          Thier Mugler
          Mexx
          Nina Ricci
          Versace
          Moschino
          Estee Lauder
          Escada
          Christina Aguilera
          Max Mara
          Issey Miyaki
          Tommy Hilfiger
          Guerlain
          Lolita Tempicka
          Puma
          Clinique
          Yang-ylang
          Yves Saint Lauren
          Jennifer Lopez
          Masaki Matsushima
          Givenchy


    See...produk ni setanding dengan perfume lain dibawah kilang DROM di Germany.

    Ibu Pejabat Di Kuala Lumpur Malaysia

    Why inexpensive??? Because of all above!!!

-
-
-
-
-
-
-
So uoolssss...kenapa masih nak beli perfume yg mahal mahal sedangkan kualiti dan dari kilang yang sama. Uoolss blh beli lebih berbanding beli yang kat pasaran tu. SO.... pilihan di tangan ANDA. Anda nak murah anda blh beli dan pakai FM Perfume tapi kalau anda MAMPU dan nak yang mahal dipersilakan beli jugak..semuanya ANDA yg tentukan....kami tetap tak rugi sebab kami dapat lebih murah pd kualiti yang sama  :)

Ok selain perfume.... FM jugak ada jual

Set SPA
Set Make-up
Make-up Loose item
Air Car Freshner
 - D & G
 - Hugo Boss (Women & Men)
 - DKNY (Be delicious)

Waa....best ke tak bestttt!!!!! mestilah best... !

Jom Ushaaaaa....PM/Whats App me -----------------> Hanni di 014-685 684 9






Sunday, June 8, 2014

Tempahan Kek Lapis Sarawak

Assalammu'alaikum wth

uwaaa...... (",)
mcm dah lama aku tak menjengok blog kesayangan aku nih....mcm dah dianak tirikan pun ada..... uwaa uwaaaa.... >(•,•)< nak nanges hahahhahah.... kena tipu.! oiiitsss...x baek tau....hihihi ;))

Sebenanya seminggu ni aku sibuk jer...hais mcm mcm aku buat....business update ler...family day lunch a.k.a 'berambeh' ckp Serawak punye word. aku nak ckp sarawak kang xde yg faham resepi aku.. jd gunalah bahasa yg semua org oppsss hampir semua org blh faham yer dak...

ok... aku start utk resepi lah... kisah family lepas ni lah ekk hihi

Ok kali ni aku nak kasi resepi utk buat Kek Lapis Sarawak....
-
-
-
-
-
-
tp alamak ¡¡¡¡¡¡
resepi dah deleted...bru teringat... tinggal gambar jer ni... innshaAllah nanti aku update utk resepi lg ekkkk...nak belek buku resepi semula lah nampak gayanya...
utk gmbr ni nah aku belanja ... ;)


Kek Sri Rozel Sarawak

ok tak ??




Ok gambar atas tu sebenarnya gambar utk tempahan yer... so sapa nak tempah blh lah ushaaaa and whats app aku 014-685 684 9
-
-
-
& kek Sri Rozel tu utk seseorg sebenarnya dan tengah update ni kawan whats app ... risau sebenarnya nak d pos ke Tawau sabah.....

Hanya utk seorg ibu mengandung... :)





ada lg perbualan tu ckp sedap x manis sangat..... terharu dan rsa nak nangis sbb x dpt nak suapkan. syukurya Allah sampai jgk hajat ibu mengandung ni.. punya lah risau ni...... tq Allah ; )

- - aku buat selasa 3hb mlm terus pack
- - pagi nak pos 4hb
- - khamis 5hb pos NW call dorg tercicir c.o.g (hampir nak pos ke Labuan)
- - jumaat
- - sabtu
- - ahad
- - isnin 9hb → baru sampai (total days 6)

alhamdulillah kek masih dlm keadaan yg baik... semuanya sbb Allah yg jaga. thanks Allah.