..... Love Is Beautiful....

Thursday, July 11, 2013

Sebelum dan terkini.... throwback!

Assalamualaikum. ..

Ya Allah blog hanni ni kan dh mcm rojak dh...xde chronology dh..eh betul ke ejaan hanni tuh...sila abaikan dan fokus pd isi cerita hokkay.......fokussss...hahahhaahaha kan dah kene marah mak!!!!

U all tau x lastweek hanni post pasal persiapn naik flight utk membawa baby bagaimana dan mengapa hahhaha....tp sadisnya hanni x smpt nak tulis terus sbb ape entah la...sbb masa x mengizinkan..lg lagi skang dah x blh nak on line guna pc ofis...haissss semulah nak kena block....payah tau...ni terpksa gune hp yg biase aje...janji blh online bersyukurrrrrrr mak nak! Pastu...laptop hanni pulak dah xde langgan internet kat rmh sbb siyesss memang hanni xdek masa yg bnyk nak online kat rumah...bayar free tp x pakai buat per kan....allrite kat sini hanni nak pecahkan tajuk kecik utk entry seterusnya..bnyk dh tertunggak ni..nak carik gambo lagi
Sbb entry akan jd lbh seronok kalo ade gbr kan...betul tak makcik wakakakaakka.jgn marah nanti batal pose hohihi

 Okkay....tajuk enty hanni nak buat spt kat bawah..ni kite throwback lah yer...jeng jeng jeng




1. Latest : Tip bawak baby umur 6 bulan naik flight

2. Makanan pertama baby

3. Kisah perjalanan hidup seorg ibu mengandung hingga melahirkan... ini kisahh aku laaa...hahaha

4. Inilah dia ...




Wow!!! Best tak tajuk entry nih???  Bg aku best dan wowo penatnya nak menaip mengguna hp samsung galaxi mini Siii sahaje.....oh xpe....for u all semua... I will!!!!! Chill baby!!!
Assalamualaikum...

dah lame x posting sini tau..rindu nyer..busy dan bertambah busy sejak dah menjadi seorang mama ni...hanni x dapat nak borak panjan sebab nak keluar dah ni...mak aiii..kawan kirimkan kek lapis sarawak hokkay....!!!!

sebenarnya nak cerita pasal persiapan nak bawak si kecik..heheh my love daughter naik flight besok...keterujaan yang amat sangat..setelah berusia 6 bulan (semalam) barulah berkesempatan nak bawak dia jumpa uWan..makcik makcik dan sepupu sepapat dier...dahlah cucu pertama Uwan nyer...heheheheeh...

ok chopp!! nanti hanni sambung k...hanni keluar jap cari kek...remember to be continue....